Immokantoor Arnou

Uw Vertrouwenspartner,

De vastgoedmarkt van vandaag is complex en ontwikkelt zich in een razendsnel tempo.  Alleen professionele vastgoedmakelaars kunnen u helpen om uw bezit renderend te maken, en om het tegen optimale voorwaarden op de markt te brengen.

Bij Makelaarskantoor Arnou NV geniet u van een uitzonderlijke service gekoppeld aan veertig jaar ervaring in onze sector. Veertig jaar die ten volste worden benut om snel en efficiënt te kunnen inspelen op de behoeften van onze hedendaagse markt. Een dynamisch team, voor een deskundige aanpak van al uw vastgoed projecten.

Juridische zekerheid …
Makelaarskantoor Arnou NV is zowel erkend BIV-makelaar (Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars) als CIB-makelaar ( Confederatie van Immobiliënberoepen van België).  Dit verbindt ons tot een strenge plichtenleer, deskundigheid, doorgedreven beroepskennis, strikte regels en barema’s, normale commissielonen, bijscholing en continue vorming.

 

08/2012:
Kennisgeving overlijden Rudy Arnou, afgevaardigd bestuurder

Openingsuren: Maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u00
Immokantoor arnou - gentstraat 68 bus 2 - 9800 Deinze - Tel. 09 386 28 52 - info@immo-arnou.be - biv nr 201.376 - website by Eeuwenaert