Even ons kantoor in profiel voorstellen als syndicus

Een cel van de groep Arnou is sinds meer dan 50 jaar actief als syndicus en dagdagelijks zijn meerdere fulltime medewerkers constant belast met wettelijke, statutaire, deontologische en conventionele opdrachten om het administratief , financieel en technisch beheer waar te nemen .

Daarnaast kan er in de Groep Arnou bij problemen teruggevallen worden op professionele bouwonderlegde bedienden , welke onmiddellijk met ruime en grondige kennis van zaken vrijwarende voorstellen en oplossingen kunnen uitwerken.

Als syndicus zijn wij erkend door de beroepsorganisatie BIV en Confederatie van Immobiliën Beroepen CIB. Tevens voldoet het makelaarskantoor Arnou aan de strenge kwaliteit en zorgzame opvolgingsnormen en heeft alzo "het kwaliteitscertificaat als syndicus " bekomen welke is uitgereikt door het Algemeen Eigenaars Syndicaat (AES) en Koninklijk Algemeen Eigenaarsverbond (KAEV).

"Het is zo dat 99% van de syndici een programma gebruiken
die alle kosten ten laste legt van de eigenaars."

Makelaarskantoor Arnou gaat verder

De opvragingen van de maandelijkse provisies worden ook rechtstreeks aan de bewoners opgevraagd en bij niet betaling worden de eigenaars van de desbetreffende kavels in kennis gesteld.

Na goedkeuring van de rekeningen van het verlopen jaar door de raad van mede-eigendom worden de individuele jaarlijkse facturen ook verstuurd aan de bewoners – huurders en een kopij aan de eigenaars. Bij een saldo te betalen door de huurder worden deze kosten rechtstreeks opgevraagd aan de bewoner huurders en bij een saldo in het voordeel van de bewoners huurder zal eerst de eigenaar geraadpleegd worden om de verdere stappen te ondernemen ( desnoods verrekening niet betaalde huur , kosten ed. )

Taken van de syndicus

"Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak op:
tel. 09 381 52 78 of via info@immo-arnou.be"

Investeren in vastgoed
U wenst een opbrengsteigendom aan te kopen of U wil zorgeloos investeren in vastgoed?